Els Cabells Arrissats Marta Farran Lleida

Curly Hair

La nostra experiència en cabells arrissats

La nostra experiència en cabells arrissats ens preval. Sabem el que costa que t’encertin el tall de cabell.

Quan el tallem li donem forma com si fos una escultura, modelem la ona, repartim volums, formes i textura perquè el cabell no s’arrissa de tot arreu igual.

Amb el color passa exactament el mateix, son cabells que necessiten mes llum als mitjos i puntes i els hi hem de aportar d’una tècnica diferent perquè de per si son cabells amb un aspecte poc brillant i aspre al no poder treballar la fibra capil·lar com en un cabell llis.

Tampoc en podem modificar la seva estructura interna ja que canvia totalment la seva ona perdent força i forma.

La cura del cabell arrissats

La cura del cabell arrissats també requereix un punt apart. Necessita molta mes hidratació que qualsevol altre cabell perquè precisament el que li falta es una aportació  extra de aigua.

Els productes que nosaltres recomanem són el Agua de Lluvia i el Oro Liquido de @secretosdelagua. Sense silicones ni sulfats i amb ingredients naturals, aplicats en la quantitat que nosaltres us aconsellem.

El Agua de Lluvia l’aplicarem després d’esbandir el xampú en quantitat abundant i deixant-la actuar un mínim de 3 minuts; el Oro Líquido l’aplicarem al anar a dormir, dues o tres pitjades sobre els cabells secs i deixant-lo actuar tota la nit.

L’assecat i la manera d’aplicar el texturitzador

L’assecat i la manera d’aplicar el Texturitzador Fuerte o Medio de @secretosdelagua, que no contenen ni silicones ni cap residu sintètic, és essencial.

Com he comentat abans, els cabells arrissats necessiten una gran aportació de aigua. És per això que recomanem no assecar-los gaire amb la tovallola abans de posar el producte d’acabat, per definir i fixar els rissos, asseca’ls amb difusor per així obtindràs uns rissos amb moviment i hidratats.

L’assecat s’ha de fer amb molt de compte de cap per avall i desempegant el cabell del cuir perquè les arrels s’arrissin igual per tot arreu i no quedin aixafades.

Durant l’assecat el cabell no es pot tocar gaire per no encrespar -lo.

Son petits detalls que fan que el resultat sigui millor!